1.  a hétvégén /2017 február 25.-én / Szabó Kinga volt a Studió vendége. Két kép izelítőként.Aktualitások   

A  múlt héten /2017 január 29 és február 5./  három bemutatón jártam. 
A  Bethlen Téri Színházban a Duna Táncműhely megindító,elgondolkodató és egyénileg magas művészi színvonalú Otthon című előadását láttam. Csak ajánlani tudom.
A Magyar Színházban Bánsági Ildikó nagyszerű alakítása vitte a darabot ONeill: Útazás az éjszakába...
Végül a Kinai Tavaszünnep produkciójában felejthetetlen ének és táncvarázsnak voltam részese, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes közreműködése mellett. /néhány kép illusztrációként/
 

 

2017 .november 14.  Megnéztem a Fiammal A fajok eredete... előadást Mucsi Zoltán főszereplésével. Szeretjük...nagy arc és jó színész, bár néha erős. A dolog érdekessége a Fiammal 2013 ban is voltunk egy előadásán és most is. A közös képek mutatják a változást. Ime:

2017. november 22.  A hét egyik színházibemutatója a Ricse Ricse Beátricse... az Újszínházban Kúrkó Józseffel a címszerepben aki Nagy Ferót alakítja aki azért az előadás végén csak feltűnik. 16 zeneszám eléneklése és a történet színpadra állítása nem kis feladat de Kúrkó József lubickol a szerepben...és nem utolsó sorban jól énekel....a darab ezért  a jobbak közé kerül nálam. 

November utolsó hete bővelkedett esményekben.Kezdődött egy meghívásos örömfotózással Kafer Natival aki számos darabban szerepel mint színésznő. Legutobb Pozsgai Zsolt barátomkirálydrámájában felolvasó színházi előadásban.Folytatódott két bemutatóval. A Fórum Színházban a Forgatókönyv.... majd a Thália Színház Premirajándék fotóspróbáján jártam amit Csányi Sándor rendezett parádés szereposztásban.Néhány kép a két bemutatóról.... 

December 6.-a és 7.-e a táncról szólt számomra.

Előbb a Duna Művészegyüttes SOLUS CHRISTUS.../Egyedül Jézus.../ előadása döbbentett meg.megálmodni egy emlékezést a Reformáció 500 évéről a néptánc nyelvén embert próbáló feladat amit Juhász Zsolt társaival együtt melyben a táncosok a zenészek és a Szent Efrém kórus méltó segítői , parnerei voltak időnként megható érzésvilágaik megjelenítésével.

A Bethlen Színház adott keretet Pataky Klári társulatának a Függöleges pillanat címet viselő az emberi érzésekre az elkülönülésre és az együttes cselekvésre utaló darabjának. Maday Timi és kiváló társai mindent beleadtak egyéniségükből.

Végül volt egy kis Örömfotozás is. Karácsony közeli hangulatban Sylvi vel és az unokámmal Vikivel, valamint néhány kép a hobby ról a Magyar Boxbajnokság döntőiről is. 

a. Maday Timi a Pataky Klári társulat darabjában

    Az elmúlt időszak  a Pandémiában telt ezért megszakadt a munkám , csak egy egy meghívásnak tettem eleget. Ezeket a facebook oldalaimon találjátok , illetve néhány cimlapot ide is feltöltök. Talán újra kezdem, hiszen ezt nem lehet abbahagyni....